Inloggen

Gebruikersnaam

WachtwoordLid worden?

» Klik hier «


Wachtwoord vergeten?
Vraag hier om een nieuw wachtwoord.

Ledenenquête

Wat is je favoriete seizoen?

🌼 Lente
🌼 Lente
50% [4 stemmen]

☀️ Zomer
☀️ Zomer
13% [1 stem]

🍄 Herfst
🍄 Herfst
13% [1 stem]

⛄️ Winter
⛄️ Winter
25% [2 stemmen]

Stemmen: 8
U dient in te loggen om te stemmen.
Gestart: 13.01.19

Enquête-archief

Shoutbox

Je moet inloggen om een bericht te plaatsen.

06-03-2019 15:59
hoi

07-02-2019 15:45
Dag heren, Fijne pasen.

15-01-2019 10:28
Unamused

20-10-2018 12:49
heeft iemand white concrete of bone meal of gravel of sand?!????????????
I NEED Cry1

10-09-2018 18:47
/warp shop heeft light blue dye

Shoutbox Archief

Server is in onderhoud modus.Afdrukken

De server is vanaf nu in Onderhoud modus.

De server zal voor enkele dagen in onderhoud modus zijn zodat we de grootse plugin rustig kunnen vervangen door de nieuwe, hij zal 4 dagen niet beschikbaar zijn voor jullie, mogelijk kan het nog wel langer duren. We maken daarnaast nog een extra backup aan zodat als er iets mis gaat dat we het dan weer kunnen terug draaien.

Nog een paar dingen.

(mochten jullie de V12.0 log niet gelezen hebben.)


World-border:

De World-border staat op dit moment op 15K in elk kant. De border zal blijven tot de server volledig naar Minecraft versie 1.13 is overgestapt. Op deze manier kunnen de nieuwe gebieden sneller ondek worden met alle nieuwe dingen die MC 1.13 met zich mee brengt.

MC 1.13

De server zal worden overgezet op 1.13 als alle plugins(op dit moment 53) ook werken op 1.13, Wat het verschil is tussen de normale MC update is dat er enkel iets wordt toegevoegd, er wordt niks intern aangepast. Dit is echter niet het geval bij 1.13. Deze update veranderd ook heel veel in de code van MC zelf, API van Spigot veranderen ook wat ervoor zal zorgen dat plugins niet meer werken, wat betekend dat ze geupdate moeten worden door de makers. Wat is "API" of Spigot? zie dat hieronder.

Spigot:

Spigot is de motor achter de server, zonder Spigot bestaat de server niet. Spigot zorgt ervoor dat alles werkt, dat je de server kan joinen, dat plugins samenwerken, dus een hele boel. Deze gaat veranderen als gevolg van de verandering van code in MC zelf. Als Spigot ineens verandert. werken veel plugins niet meer omdat het simpelweg niet meer kan samenwerken met Spigot.

API's:

 Een API is een stukje informatie, waarmee plugins samen kunnen werken. het is informatie zoals je speler naam. je geld of zelfs je ingame locatie. maar ook dingen zoals hoeveel diamond ore je gemined hebt, en ga zo maar door. Veel plugins gebruiken deze informatie, zonder al deze informatie kunnen plugins niet doen wat ze horen te doen. Omdat in de MC versie 1.13 deze API's worden weggehaald, zullen veel plugins niet meer werken en dus moeten we wachten totdat de plugins worden geupdate naar 1.13

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen

Logt u a.u.b. in om een reactie te plaatsen.

Waardering

Waardering is alleen beschikbaar voor leden.

Logt u a.u.b. in om te stemmen.of registreer om te stemmen.

Er zijn nog geen waarderingen gegeven.
twitterfacebookdiscord